Personvern

Personvern

 

 

Regler vedrørende behandling av personopplysninger

 

Den 25. Mai 2018 ble de nye reglene for hvordan organisasjoner, virksomheter og offentlige institusjoner i EU behandler personopplysninger tatt i bruk.Vi i AC Regnskap DA er opptatt av at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at vi behandler personvernet ditt i tråd med den nye reguleringen satt av EU.  I vår nye personvernserklæring har vi satt tyngde på å følge og opprettholde de strenge kravene som finnes i den nye reguleringen kalt GDPR (General Data Protection Regulation).

 

For deg som kunde vil disse reglene bety at du får mer kontroll over informasjonen vi har om deg. ved å sende oss en mail eller kontakte oss vil vi opplyse deg om hva vi har lagret, hvordan vi har lagret det og hvor det er lagret. Du vil også bli informert om hva vi bruker informasjonen til. 

 

Bruken av dine personvernsopplysninger

Informasjon som navn, adresse, stilling, inntekt, mobiltelefon og E-post adresse er informasjon vi registrerer for å kunne utføre de tjenestene du har hos oss.

 

Alle de nye endringene i behandlingen av personvernet ditt trenger ikke du som kunde å måtte gjøre noe med. Vi i AC Regnskap DA tar å beskytter og behandler personvernsopplysningene dine i tråd med den nye GDPR reguleringen.

 

Du finner vår Databehandleravtale her: